Kundeservice

Krogh Design AS er en møbel og interiør butikk på nett med stort varelager på Kolbotn, 15 min sør for Oslo.Vi både selvimporterer og kjøper varer fra kjente grossister i hele verden. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd og bruker mye tid på utvelgelse av produkter. Vi har en klassisk stil som passer til de fleste hjem. Hos oss finner du et rikt utvalg av både møbler, interiør, gaveartikler, klær, Accessories og velvære produkter.

Noen av våre kjente varemerker er Artwood, Covent Garden, LG Interiør, Lama, Eichholtz, Aquisse, Adamsbro Agenturer, Blomingville og mange flere.

KJØPSBETINGELSER

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK), inkl mva. Ekskludert frakt. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen. Alle tilbudspriser gjelder så langt lageret rekker eller ved kampanjer der fristen vises i annonser eller nyhetsbrev. Vi tar forbehold om feil på priser og beholdning. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder priser og informasjon om produkter på siden.

BETALINGSLØSNINGER

I vår nettbutikk kan du betale med både kredittkort, faktura og delbetaling via Klarna Checkout. Din sikkerhet og trygghet er viktig for oss og med Klarna som betalings løsning blir din sikkerhet ivaretatt. Vi har også betalings løsningen Pay Pal.

Våre kunde data oppbevares etter norsk lov og vil ikke bli delt med eller solgt til en tredjepart.

Har du spørsmål, så må du bare ta kontakt med kundeservice!