FRAKT OG LEVERING

Ekspedering av ordre: Når du legger inn en bestilling hos oss vil du motta en ordrebekreftelse på mail. Vi vil behandle din ordre normalt samme dag / dagen etter avhengig av tidspunkt for bestillingen. Vi pakker og sender ut varer hver dag fra mandag til fredag. Bestiller du i løpet av helgen vil vi behandle din ordre førstkommende mandag.

Vi har gode fraktpriser og ved bestilling velger du selv hvordan dine varer skal hentes / sendes. Priser på levering kommer opp ved bestilling.

Hente Selv: Å hente ordren selv er både fleksibelt og gratis. Så snart din bestilling er plukket og pakket vil du motta en epost fra oss om at pakken er klar for å hentes i butikk. Gi gjerne beskjed om når du ønsker å hente varen og du får rett adresse i forhold til hvilke varer du skal hente.

Post i butikk: Små varer sendes med posten og hentes på ditt nærmeste postkontor/butikk. Her har vi faste priser på interiør, klær og små varer.

Levering på dør: Møbler og større pakker leveres på hjem på dør til gode priser. Den rette fraktprisen kommer opp når du legger inn bestilling ut ifra hvor du bor.

Spørsmål om frakt eller levering?